top of page

O nas

Na początku mieliśmy być prawnikami. Ale na piątym roku studiów odkryliśmy outlet - i przez piętnaście lat prowadziliśmy sieć hurtowni odzieżowych. 

Trzy lata temu, z miłości do gotowania i znudzeni jak cholera dotychczasowym biznesem - założyliśmy blog "Bitwa o Kuchnię", który przez rok zdobył 10tyś obserwujących. Po roku, Ania upiekła swój pierwszy w życiu tort i od tego dnia, wszystko się zmieniło. 
Szkolenia, ciągłe dążenie do perfekcji oraz siła wyższa w postaci lockdownu, który definitywnie zniszczył nasz wieloletni biznes - doprowadziły nas do statusu jednej z najlepszych artystycznych pracowni cukierniczych w Polsce, a TVN odwiedził nas w domu, aby zrobić o naszej zmianie reportaż. 

Mamy świra: wszystko co robimy, robimy na najwyższym poziomie jaki potrafimy osiągnąć. Dzięki tej zmianie - oboje robimy obecnie to co sprawia nam wielką przyjemność. 

Ania - cukiernik samouk, prawnik i księgowy z wykształcenia, pragmatyczna bizneswoman, która zarządza pracownikami i resztą naszych działalności. 

Adam - prawnik z wykształcenia, fotograf i filmmaker samouk, marketingowiec i PR-owiec, bloger i youtuber prowadzący kanał w wywiadami #Adimoovi 

Zapraszamy Was na nasze inne strony: 

www.instagram.com/biliq_art_ania_bilik
www.facebook.com/bitwaokuchnie

www.facebook.com/adimoovi 

www.instagram.com/adimoovi

www.biliq.pl

www.adimoovi.pl

ADI_8938.jpg
ADI_0365.jpg

Ania i Adam Bilik 

cały mix wszystkiego co robimy:

bottom of page